Skip links

Verdiep je in de geheimen van INEJ Loss Control

Verdiep je in de geheimen van INEJ Loss Control

INEJ Loss Control is gericht op het verminderen van haarverlies, een belangrijk aspect van haar- en hoofdhuidproblemen. Deze behandeling, bestaande uit een shampoo en een serum, werkt samen om haarverlies te bestrijden en de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren. De shampoo reinigt grondig en bereidt de hoofdhuid voor op de behandeling, terwijl het serum diep doordringt om de haarwortels te versterken en de haargroei te stimuleren. De formule bevat essentiële olie van Eucalyptus, zwarte thee en zoete witte lupine, die allemaal bijdragen aan het verminderen van haarverlies en het bevorderen van gezonde haargroei.
Met INEJ Loss Control kunt u genieten van sterker, gezonder haar dat er vol en glanzend uitziet.

Wist je dat:

  • Het aanbevolen wordt om deze shampoo als eerste wasbeurt te gebruiken voordat je doorgaat met een meer specifieke haarbehandeling?
  • Het gebruik van deze shampoo als laatste spoeling na de gebruikelijke shampoo glans geeft aan ons haar en de intensiteit van de donkere haarkleur verbetert?
  • Deze shampoo ook geschikt is voor het reinigen van zowel haar als lichaam, om chloor of zeezout te verwijderen en de huid te zuiveren van onzuiverheden?

Hier zijn wat extra tips voor het gebruik van het serum:

  • Voeg een paar druppels serum toe aan de steampod voor extra glans.
  • Voeg een paar druppels serum toe aan de aroma diffuser voor een heerlijke geur van essentiële eucalyptusolie.
  • Breng het serum aan op de huid om vervelende jeuk te verlichten die wordt veroorzaakt door muggenbeten.
  • Gebruik het als desinfecterend middel voor snijwonden.
  • Masseer het serum in bij nekpijn. Laat het goed intrekken zonder af te spoelen, tenzij om andere redenen.

Bij INEJ geloven we in duurzaamheid. Onze producten zijn gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten en plantenextracten, waardoor je niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze planeet zorgt. Laten we samen het verschil maken voor een gezonde toekomst, met gezond haar en een gezonde hoofdhuid, zonder het milieu te belasten.

WordPress PopUp Plugin