Skip links

Ontdek de kracht van natuurlijke haarverzorging met onze zorgvuldig samengestelde producten. Laat je haar stralen met onze stylingproducten voor verschillende looks.

WE ARE CODE ZERO HAIR INTERPRETERS

Onze bedrijfsvisie bij Code Zero bestaat uit het opvolgen en ontwikkelen van nieuwe producten en strategieën om een antwoord te bieden aan de hedendaagse commerciële realiteit en zo nieuwe markten aan te boren. Onze vereenzelving  met en uitbreiding van ons nationaal en internationaal netwerk van exclusieve distributeurs staat centraal in onze bedrijfsontwikkeling. Code Zero zorgt niet alleen voor distributie, maar biedt zijn klanten ook technische ondersteuning, informatie (technische seminars, workshops), en educatie (academische cursussen).

In het opleidingscentrum organiseert ons team van stylisten kappers trainingssessies voor kleur en styling en natuurlijk knipcursussen. RLF CONCEPT bv zorgt voor topkwaliteit en onderwerpt het hele productassortiment aan strenge tests en controles. Een uitgebreid assortiment bestaande uit diverse soorten haarkleuringen , ontkleuringen, oxidaties, shampoo en styling producten.

WordPress PopUp Plugin