Skip links

Geef je haar een boost na de zomerperiode

Geef je haar een boost na de zomerperiode

Met de zomer achter de rug en de start van het nieuwe schooljaar, maken we ons op voor de nazomer. September brengt ons nog volop mooie dagen waarvan we kunnen genieten. Toch heeft het zomerse weer zijn sporen achtergelaten op ons haar.

Het zonnige weer kan ervoor zorgen dat je haarkleur lichter wordt en je haar mogelijk wat poreuzer aanvoelt als het niet goed verzorgd is. Gelukkig is er een oplossing om deze zomerkwaaltjes aan te pakken. Maak kennis met THE GEMS COLLECTION, ons semi-permanente KLEURMASKER.

Voor gekleurd en natuurlijk haar
THE GEMS COLLECTION biedt zowel verzorging als een opfrissing van de haarkleur, geschikt voor zowel gekleurd als natuurlijk haar. Of je nu je haarkleur wilt opfrissen, een tint wilt versterken, glans wilt verbeteren of ongewenste kleurtonen wilt neutraliseren, dit product heeft het allemaal.

Het belangrijkste om te weten is dat THE GEMS COLLECTION een product is dat je haarkleur revitaliseert, geen haarkleuring op zich. Als je haarkleur wat dof oogt, kan dit eenvoudig worden aangepakt met THE GEMS COLLECTION!

THE GEMS COLLECTION is verrijkt met krachtige actieve ingrediƫnten, waaronder:

  • Blauwe Lotus: rijk aan anti-verouderingsvitaminen
  • Baobab olie: rijk aan vitamine C, antioxidanten en voedingsstoffen
  • Vitamines A en E: beperken kleurvervaging en houden het haar glanzend

Neutraliseer groene tinten
Een bekend probleem na de zomer is dat blond haar soms een groene tint krijgt, vooral na het zwemmen. De oorzaak hiervan is meestal niet het chloor, maar de metalen in het water, met name koper. Deze metalen hechten zich aan de eiwitten in je haar en zorgen voor die ongewenste kleur. Gelukkig kan THE GEMS COLLECTION met een warme kleurtoon deze groene gloed eenvoudig neutraliseren. Zo heb je weer blond haar in plaats van groen!

Dermatologisch getest en VRIJ van ammonia, sulfaten, parabenen, 100% vegan

THE GEMS COLLECTION

  • Revitaliseert de haarkleur
  • Versterkt de tint
  • Verbeterd de glans
  • Neutraliseert ongewenste kleurtonen (zoals geel of groen)
  • Ook geschikt voor thuisgebruik

 

WordPress PopUp Plugin